Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Bungalov Evler

Bungalov evler son yıllarda çok talep gören tatil şeklidir. Bir çok çeşidi bulunan bungalov yapılar her geçen gün yeni trend tatil amaçlı olarak kullanılmaktadır. Ailenizle sevdiklerinizle bağımsız bir evde, doğa içinde, temiz ve bol oksijenli havada bu şekilde bir tatile kim hayır diyebilir. Bu derece talep gören bangalow evler ile ilgili bir yazı hazırlama ve bu alanda hizmet veren firmamızı anlatmak için bu yazıyı hazırladık. Makale çalışmamızda bu tür bungalov ev nedir, bungalov ev çeşitleri, bungalov ev tatil, bungalov oteller, bungalov balayı ve bu alanla ilgili bilgiler verilecektir.

Bungalov ev resmi olmayan, kolay kurulabilen, daha çok tek katlı veya bir çoğunda asma kat bulunan bir yapıdır. Yapılışında genellikle doğal malzemeler kullanılır. Ahşap malzemeler ağırlıklı kullanmakla birlikte çatı örtüsü olarak ise günümüzde sac veya diğer ürünler kullanılmaktadır. Fakat, orijinal bungalov evlerde ‘Hartuma’ dediğimiz çatı örtüsü kullanılmaktaydı. Günümüzde farklı konsept tasarımlara sahip bir çok bungalov evler bulunmaktadır. Özellikle pandemi sonrası bu tür alanlarda konaklama ve tatil imkanı hızla artmakta ve büyük ilgi görmektedir. Özellikle bungalov oteller çok revaçtadır. Bungalov ev nedir sorusuna cevap aradık bu paragrafta ve artık çeşitleri ile devam edelim.

Bungalov ev çeşitleri olarak üçgen, maran, karavan tarzı ve ya bir çok özel tasarım şeklinde bulunmaktadır. Örneğin Karadeniz bölgesinde önceleri yayla zamanı geldiği zaman göç sonrası hızlı bir şekilde derme çatma bir ev yapıp yaz boyunca o evlerde yaşarlardı. Bu evlerde bungalov tanımına uymaktadır. Kış mevsiminde bu evler kaldırılmaktaydılar. Yani sezonluk ev olarak kullanılmaktaydılar. Sonraları ahşap evler yapılmaya başlandı ve artık evler kalıcı hale geldi. Günümüzde ise maalesef yaylalarda bile betonarme evler yapılarak güzelim doğa mahvedilmektedir. Çözüm olarak bungalov evler kullanılabilir.

Bungalov ev nasıl yapılır sorusuna bu paragrafta cevap vermeye çalışacağım. Bu tür evlerin yapımında ahşap malzemeler kullanılmaktadır. Günümüzde artık bilgisayar destekli tasarım (CAD) yazılımları çok gelişmiştir. Örneğin Solidworks, Autodesk, Catia gibi bir çok yazılım bulunmaktadır. Bu tür yazılımlar ile ürünlerin kavramsal tasarımları ve sonrasında mekanik tasarımları yapmakta ve işimizi çok kolaylaştırmaktadır. 3d modelleme yöntemlerinden olan mekanik tasarım hakkında daha detaylı bilgi için ‘Mekanik Tasarım‘ makalemizi okuyabilir ve güzel bilgiler edinebilirsiniz. Tasarım sonrası ürünün ahşap imalatçılarla işbirliği yapılarak uygun ölçülerde ve geometride hazırlanır ve montaj ustaları tarafından montaj edilir. Bu arada montaj öncesi ürünün yerinin hazırlanması, gerekli bağlantı şekillerinin ve elemanlarının belirlenmesi ve yerleştirilmesi önemlidir.

Sağlık Yönünden Bungalov Evler
Bungalov ev günümüzde gerek yeme içme davranışları, gerek giderek artan şehir yaşamında kalabalıklar, araçlar ve bir çok etkin hava kirliliğini hızla arttırmakta ve insan sağlığı üzerinde çok olumsuz etkileri bulunmaktadır. Bu etkilerden az da olsa, belirli bir dönem kurtulup temiz, bol oksijenli, doğa ile iç içe bir ortamda, yani bungalov evlerde tatil yaparak atabilirsiniz. Ayrıca mimari yapısı, otantik yapısı, görselliği, doğal malzemeleri ve yapısı ile sağlığınıza çok etki edecektir. Bir yaz tatilinizi mutlaka bu tür evlerde yapın ve farkını görün.

Bungalov Ev Tatil, Balayı ve Konaklama
Bungalov ev yeni dünya düzeninde artık toplu olarak yaşıyoruz ve yalnız kalamıyoruz. Kendimizi dinleyemiyoruz ve iç dünyamız karmakarışık. Bu durum bizi mutsuzluğa ve sonrasında sağlık sorunlarına itiyor. Birde buna hava kirliliği eklenince maalesef çok daha kötü duruma geliyoruz. Yaşam şeklimiz bu şekilde iken birde tatillerde büyük devasa binalarda, kalabalık ortamlarda yapıyoruz. Dinlenmeden tatil sonrası eve dönüş iş yaşamına başlıyoruz. Fakat artık bungalov ev tatil imkanımız var. Ülkemizin her köşesinde hızla artan sayıda hem de. Bungalov ev tatil, balayı ve konaklama yeri arıyorsanız bize ulaşın, size bütün alternatifleri sunalım ve en güzel tatil yerine sizi gönderelim. Telefonunuzu bekliyoruz.

Bungalov Ev Kiralama Maliyeti
Bungalov ev günümüzün yeni trend tatili olan bungalov ev kiralama, ülkemizin her alanında hızla yayılıyor. Ailece, yeni evlenen kişiler, yaşlı çiftler ve bir çok kişi bu tatili tercih ediyor. Özellikle yurt dışından gelen turistlerinde yoğun ilgi gösterdiği bir tatil türü. Bu tatil türü çok yeni olduğu için güvenilir yer seçimi konusunda problemler yaşanmaktadır. İşte, biz size bu noktada güvenilir, temiz, güler yüzlü hizmet sağlayan, uygun maliyetli ve kaliteli yerleri sunuyoruz ve seçim yapmanızı sağlıyoruz. Çalıştığımız firmaları özenle seçiyoruz. Mükemmel bir tatil için bize ulaşın. Ekibimiz size bütün fırsatları ve alternatifleri sunsun. Hemen arayın.

Bungalov Oteller İle Eşsiz Bir Tatil
Bungalov ev otel deyince ilk olarak aklımıza büyük bir betonarme yapı gelmektedir. Tıpkı bir Residance gibi. Zaten şehirlerde sürekli böyle yapılarda yaşıyoruz. Uykuya daldığımızda her taraftan insan sesi geliyor, yemek yerken bir çok tanımadığımız insanlarla yemek yiyoruz. Yine asansörde, etrafta aynı şekilde. Oda, yatak, çevre yani her şey büyük şehirdeki yaşam gibi. Aslında sadece otelleri yemekler hazır, kahvaltı hazır bir nevi bir yaşam olarak görebiliriz. Fakat tatil deyince dinlenme akla geliyor. İnsanlardan uzaklaşma, sakinleşme, doğa içinde ve bol oksijenli bir yer düşünün. İşte bunu sağlayan bungalov otellerdir. Bungalov otel arayışınız var ise size rehberlik edebilir, mükemmel bungalov oteller seçerek eşsiz bir tatil sağlayabiliriz.

Bungalov Balayı İle Mutluluğunuzu Pekiştirin
Bungalov ev balayı deyince aklımıza evlilik yaşamına adım attığımız ilk günleri kapsamaktadır. Evlilik hazırlığı, nişan, düğün derken çiftler çok yorulmakta ve güzel bir yaşama başladıkları bu dönemin ilk günlerinde eğlenmek, gezmek ve tatil yapmak istemektedirler. Bu tatile balayı demekteyiz. Alışılagelmiş, klasik anlamda balayı büyük bir otele gidip yerleşip bir hafta yada daha fazla bir süre burada kalmak, hamam, sauna, havuz, deniz ve yeme içme şeklinde geçiyor. Fakat, son yılların yeni balayı modası bungalov balayı tatilidir. Bungalov balayı yapmak isteyen çiftlerin en çok karşılaştığı zorluklar ise doğru, güvenilir, ulaşımı kolay ve uygun maliyetleri yer bulmadır. İnternette bungalov balayı yazdığınız zaman yüzlerce yer çıkmaktadır. En iyi bungalov ev ve en uygun bungalov evleri sitemizde bulabilirsiniz.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe: